Hagelstam Online-huutokaupat tarkoittavat, että esineet huutokaupataan vain kotisivuillamme online-huutokaupassa ilman fyysistä vasarahuutokauppaa.

Noin viikkoa ennen huutokauppaa esineet ovat nähtävillä kotisivuillamme Online-huutokaupat-otsikon alla.

Huutokauppaan tulevat esineet ovat luetteloitu samalla tavalla kuin vasarahuutokauppaan tulevat, eli esinekategorioittain. Jokaisen esineen kohdalla näkyy aika, jolloin huutokauppa päättyy.

Voidaksesi tehdä tarjouksia sinun tulee olla rekisteröitynyt Minun Hagelstam & Co- palveluun. Sen voit tehdä tästä. Tämän jälkeen voit tehdä tarjouksia haluamastasi esineestä aina kun sivuiltamme löytyy aktiivinen Online-huutokauppa.

Tarjouksesi voi olla seuraava mahdollinen summa, jolloin järjestelmä ilmoittaa, kuinka suuri tarjouksen tulee vähintään olla. Voit myös jättää tarjouksen, joka on korkein summa, jonka olet valmis maksamaan kohteesta (maksimitarjous). Tällöin järjestelmä tallentaa tarjouksesi ja korottaa puolestasi tarvittaessa maksimisummaan saakka. Pienin mahdollinen summa, jonka voi tarjota on 10 euroa.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi aina, kun esineestä tehdään korkeampi tarjous. Mikäli annat maksimitarjouksen, saat viestin vasta, kuin tämä tarjous on ylitetty.

Luettelossa ja jokaisen esineen sivulla näkyy aika milloin huutokauppa päättyy. Jos esineestä tehdään tarjous viimeisten 3 minuutin aikana ennen päättymisajankohtaa, ajankohta pitenee 1 minuutilla. Tämä tapahtuu aina kun tarjous tehdään. Näet heti ruudulla uuden päättymisajankohdan. Jos kohde ei saavuta pohjahintaa, jää kohde myymättä.

Vasarahinnaksi muodostuu korkein päättymishetkellä annettu tarjous. Huomioithan että vasarahinnan päälle lisätään huutomaksu ja mahdollinen tekijänoikeusmaksu. Tekijänoikeusmaksu on merkitty tähdellä.

Kohteen maksusta ja noudosta voit lukea lisää kohdassa "OSTA".