1. NÄYTTÖ – Huutokaupattavat esineet

  Kaikki huutokaupoissamme mukana olevat kohteet ovat esillä toimipisteissämme, luetteloissamme ja verkkosivuillamme. 

 2. OSTAMINEN

  1. Tarjoaminen salissa

  Huutokaupan aikana tarjotaan salissa  huutonumeron avulla. Henkilökohtaisen huutonumeron voit lunastaa ennen huutokaupan alkua tai huutokaupan aikana henkilökunnalta. Nostamalla huutonumeroa annetaan huutokaupan meklarille merkki ostohalusta. Kun merkki annetaan, meklari korottaa hintaa noin 10% edellisestä tarjouksesta. Tällä periaatteella jatketaan, kunnes jäljellä on vain yksi tarjoaja.  

  2.  Tarjoaminen puhelimitse

  Mikäli haluat tarjota esineestä puhelimitse, ole yhteydessä meihin joko sähköpostitse, puhelimitse tai tule käymään toimistollamme viimeistään edeltävänä päivänä klo. 16.00 mennessä. Huomaathan ystävällisesti, että huutokaupoissamme sitoudut maksamaan minimissään 200 euroa osallistuessasi puhelimitse huutokauppaan.

  3. Kirjallinen ennakkotarjous 

  Kun luettelo on julkaistu voit tehdä tehdä kohteesta kirjallisen ennakkotarjouksen viimeistään klo 12 huutokauppapäivänä toimistollamme erillisellä lomakkeella.  Tarjous on korkein hinta, jonka olet valmis maksamaan esineestä (ilman huutomaksuja ja muita kuluja). Tarjouksesi kilpailee muiden tarjoajien kanssa niin kauan kuin se ylittää muiden tarjoukset. On hyvä huomata, että vasarahinta voi jäädä annettua ennakkotarjousta matalammaksi. Ennakkotarjouksen jättäminen ei siis välttämättä tarkoita sitä, että tarjouksen antaja joutuu ostamaan kohteen juuri ennakkotarjouksensa suuruisella summalla. Huutokaupan aikana huutokaupan sihteeri huolehtii ennakkotarjouksestasi.

  4. Internet -ennakkotarjous

  Kun luettelo on julkaistu, voit antaa ennakkotarjouksia internetissä kotisivullamme www.hagelstam.fi. Voit antaa tarjouksia internetissä aina vasarahuutokaupan alkupäivään asti. Voit myös seurata muiden antamia tarjouksia (kuitenkaan näkemättä kuka on tarjonnut mitä). Kun tarjousmahdollisuus internetissä päättyy jatkuu huutokauppa vasarahuutokauppana ja mahdolliset korkeimmat tarjouksesi siirtyvät asiakaspalvelullemme, joka käsittelee tarjouksesi vasarahuutokaupan aikana. Asiakaspalvelumme tarjoaa puolestasi aina maksimitarjoukseesi saakka, mutta aina minimikorotuksella. Hagelstam & Co ei vastaa internet-tarjousten mahdollisista teknisistä haasteista (verkkokeskeytyksiä, häiriöitä, hidastuksia jne.) eikä siten vastaa tarjouksen mahdollisesta läpimenosta.

  Ystävällisesti huomioi, että tarjouksen teko internetissä vaatii rekisteröinnin kotisivullamme (tee se tästä),

  5. Hagelstam LIVE–tarjous

  Kun vasarahuutokauppa on alkanut voit osallistua siihen reaaliajassa internetissä käyttäen Hagelstam LIVE-palvelua. Rekisteröidyttyäsi kotisivullamme (tee se tästä) voit seurata vasarahuutokauppaa äänen ja kuvan kera internetissä ja tehdä tarjouksia reaaliajassa. Hagelstam & Co ei vastaa LIVE-tarjousten mahdollisista teknisistä haasteista (verkkokeskeytyksiä, häiriöitä, hidastuksia jne.) eikä siten vastaa tarjouksen mahdollisesta läpimenosta.

  Minun Hagelstam -sivulta voit  nähdä antamasi ennakkotarjoukset. Vasarahinnat päivittyvät huutokaupan aikana kotisivujen luetteloon.

  Linkki LIVE:een...

   

 3. MAKSU

  Vasarahinnan päälle lisätään huutomaksu joka on kokonaisuudessa n. 22,32 % tai 27,82 % jos kohteelle kuuluu tekijänoikeusmaksu (*-merkityt kohteet). Huutokaupan jälkeen voit maksaa ostoksesi toimistollamme pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme tunnetuimmat pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Kredit/Debit ja AMEX).  Lasku lähetetään vuorokauden sisään huutokauppapäivästä. Maksun voi myös hoitaa tilisiirtona, laskun näet Minun Hagelstam-sivultasi, kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään.

 4. NOUTAMINEN

  Ostetun teoksen voi viedä mukanaan heti ostohetken jälkeen, vaikka huutokauppa on vielä käynnissä. Tämä edellyttää, että ostot ovat maksettuna. Ostetut teokset tulee noutaa 7 päivän kuluessa huutokaupasta. Kohdetta noutaessa muista myös näyttää maksukuitti. Lunastus-ajan (7 vrk) päätyttyä säilytysmaksu 5 €/kohde/arkipäivä (tilaa vievät kohteet 10 €/kohde/arkipäivä). Huomioikaa, että maksu- ja lunastusaika lasketaan kaikista viikonpäivistä, varastointiaika arkipäivistä.

  Halutessasi maksetun kohteen toimitettavan kotiisi, voimme suositella seuraavia kuljetushuolitsijoita (pakkaavat ja kuljettavat):

  - Transport Mustamäki / Petri Mustamäki 041-465 9985 / [email protected]

  - YSDS (Your Special Delivery Service) 09-42701001 / [email protected]

  - Beweship 020-7857500 / [email protected]

  - Helsingin Taidepalvelu Oy 020 734 6560 / [email protected]


  Mahdollinen kuljetus Hagelstam & Co:n tiloista tapahtuu ostajan riskillä ja kustannuksella.